02.02.2023

Informare de presă

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş va avea un nou Director Medical

Începând cu data de 03.02.2023, doamna Dr. Szekely Edit va ocupa funcţia de Director Medical interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, numită prin ordin al Ministrului Sănătăţii.

Dr. Szekely Edit este medic primar medicină de laborator şi medic primar microbiologie medicală, Doctor în Medicină şi conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureş, Membru în Comisia pentru Microbiologie medicală a Ministerului Sănătăţii.

Dr. Szekely îşi desfăşoară activitatea ca medic în cadrul Compartimentului de microbiologie a Laboratorului de Analize Medicale a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, începând din anul 2005.

Doamna Dr. Szekely are o experienţă bogată în derularea proiectelor, unul dintre acestea fiind Proiectul „Întărirea capacității instituționale pentru controlul infecțiilor spitalicești și gestionarea consumului de antibiotice în România”, implementat de Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Bucureşti (INBI MB), în calitate de Promotor al proiectului, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş având calitate de Spital Pilot.

Echipa de management a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş mulţumeşte domnului Dr. Vasile HABOR pentru perseverenţa, dedicarea şi seriozitatea cu care şi-a desfăşurat activitatea în calitate de Director Medical.

Biroul de presă