Activitate medicală

Ambulatorului de Specialitate Stomatologie își desfășoară activitatea începând cu anul 2010 sub îndrumarea d-nei Prof. Dr. Păcurar Mariana. În cadrul acestui serviciul medical beneficiază de servicii medicale stomatologice de specialitate atât adulții cât și copiii.

Colaborarea cu UPU – Cabinet medicină dentară de urgență există din momentul înființării acestuia, pacienții care au prezentări în serviciul de urgență fiind îndrumați către cabinetele ambulatoriului de specialitate pentru continuarea tratamentelor, respectiv restaurările protetice necesare asigurării unei bune funcționalități a aparatului buco-dentar.

Copiii beneficiază de tratamente stomatologice de prevenție dentară, precum și de aparate dentare pentru asigurarea unei bune functionalități atât masticatorii cât și fonetice și estetice, datorită existenței unui medic specialist în ortodonție în cadrul ambulatoriului.

În cadrul Ambulatorului de specialitate stomatologie mai funcționează un laborator RTG și laboratorul de tehnică dentară unde se realizează toate lucrările protetice (fixe, mobile, aparate dentare) de care beneniciază pacienții.

Serviciile medicale din Ambulatorul de Specialitate Stomatologie sunt: de diagnosticare, tratamentele cariilor simple și complicate, pulpite seroase și/sau purulente, sigilări de șanțuri, fluorozări, restaurări protetice etc.