Comunicat de presa

    Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures a primit, la sfarsitul saptamanii trecute, aprobarea Ministerului Sanatatii pentru scoaterea la concurs a 119 posturi vacante la nivelul Spitalului.

    Dintre cele 119 posturi, 67 se regasesc în statul de functii de la SCJU Targu Mures, iar 52 în statul de functii de la UPU-SMURD.

    “Doresc sa precizez faptul ca Ministerul Sanatatii a aprobat deblocarea celor 119 posturi datorita performantelor manageriale ale actualei conduceri si datorita faptului ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures dispune, în acest moment, de resursele financiale necesare pentru acoperirea cheltuielilor cu aceste posturi. Toate posturile sunt pe perioada nedeterminata, iar în zilele urmatoare vor demara procedurile pentru ocuparea prin concurs a posturilor”, a declarat Dr. Claudiu PUIAC, managerul SCJU Targu Mures.

    Categoriile de personal vizate de aceste posturi sunt: asistente, infirmiere, îngrijitoare de curatenie, brancardieri.  Dintre cele 67 de posturi, 17 sunt de asitente, 25 infirmiere, 14 îngrijitoare de curatenie, 4 brancardieri si 7 personal TESA. Cele 52 de posturi pentru UPU-SMURD sunt: 20 posturi infirmier, 12 asistent medical, 15 brancardieri, 2 medici, 1 registrator medical, 1 asistent social si 1 sofer autosanitara.

 

       Biroul de presa