Testimoniale

Scrisoare de mulţumire de la D-na Luminița Cotfasă, adresată echipei manageriale și în special colectivului Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul SCJU Tg. Mureș.

Scrisoare de mulțumire de la D-na Veteleanu Luminiţa adresată medicilor Dr. Gulian Andrei, Dr. Acs Janos şi Dr. Nemeş Ioan precum şi echipelor acestora din cadrul SCJU Tg. Mureș.

Scrisoare de mulțumire de la Fam. Mihăilescu Florin Remus adresată colectivului Clinicii de Ortopedie Traumatologie din cadrul SCJU Tg. Mureș.

Scrisoare de mulțumire de la Dl. Yosef Emanuel din Israel adresată întreg personalului medical din cadrul SCJU Tg. Mureș.

Scrisoare de mulțumire de la Dl. Demeter Ioan, adresată colectivului Compatrtimentului de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă din cadrul SCJU Tg. Mureș.

Scrisoare de multumire de la mai multi pacienti care au beneficiat de implant cohlear la Clinica O.R.L. din cadrul SCJU Targu-Mures.

Scrisoare de multumire de la Dl. Bancila Marian din judetul Vrancea, adresata colectivului Clinicii de Pediatrie din cadrul SCJU Targu-Mures.

Scrisoare de mulţumire de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, adresată echipei manageriale, colectivului Clinicii de Ortopedie-Traumatologie şi al Compartimentului de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă.