13.04.2023

Comunicat de presă

Ziua porţilor deschise la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

Cu ocazia Zilei Internaționale a Moașei, cerebrată în data de 05 mai 2023, Secţia Clinică Obstetrică-Ginecologie – Sala de Naşteri a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş marchează această zi prin organizarea “Ziua porţilor deschise”.

Evenimentul se adresează gravidelor care doresc/urmează să nască în unitatea noastră, acestea fiind invitate într-o vizită la maternitate, având ca scop informarea şi eliminarea temerilor faţă de spitalizare şi situaţii necunoscute.

Gravidele care participă la eveniment vor primi informaţii despre internare, travaliu, naştere, primele zile petrecute în spital ca lăuze, iar ulterior, în grupuri mici, vor vizita sălile de naştere şi saloanele rooming-in (mama şi copilul).

Echipamentul de protecţie necesar vizitei în secţie va fi pus la dispoziţie tuturor participantelor la intrarea pe secţie.

Gravidele care doresc să viziteze maternitatea se pot înscrie la adresa assef.salanastere@spitalmures.ro, până în data de 2 mai 2023, locurile fiind limitate.

Accesul în secţie pentru vizită se va face doar pe baza înscrierii prealabile, gravidele fiind aşteptate la poarta spitalului (intrarea de la SMURD) la ora 10.15 minute, când un reprezentant al secţiei le va prelua şi le va conduce la etajul 9, iar activităţile vor începe la ora 10.30.

Biroul de presă