Prof. dr. Tiberiu B��ag�, �eful Clinicii de Ortopedie �i Traumatologie din cadrul SCJU a fost declarat erou in munc� de c�tre prietenii �i colegii care l-au sustinut în campania postului de radio Europa FM, „Europa FM î�i ridic� statuie„.

„Pe acest piedestal as fi vrut sa fie toti maestrii care au fost in ortopedie pentru ca eu de la ei am invatat si fara falsa modestie as fi vrut sa fie si cateva portrete ale colaboratorilor mei. Mi-ati facut o mare surpriza„, a declarat dr Tiberiu Bataga, care a ramas placut surprins de acest premiu.

„Exista oameni in tara asta care reusesc sa faca prin activitatea lor minuni in adevaratul sens al cuvantului. Astfel am demarat un concurs care se numeste „Europa FM iti ridica statuie”. Pe eropafm.ro i-am invitat pe colegii celolor care sunt muncitori si dedicati profesiei lor sa faca propuneri. Am primit zeci de propuneri dintre care cinci oameni norocosi au fost foarte bine sustinuti la radio si pe site-ul nostru. Prima statuie este in Targu Mures pentru un doctor cu adevarat deosebit din ceea ce am inteles de la colegi. prietenii si colegii l-au ales„, a declarat, astazi, dupa dezvelirea bustului, project managerul Europa FM, Toader Paun.

Daca ar fi sa luam dupa activitatea pe care medicii o desfasoara aici, parctic, fiecarui medici din acest spital i se poate face o statuie”,  a spus managerul SCJU, dr. Florin Gomotîrceanu.