Compania IMCOP din Cluj-Napoca, specializată în producţia și comercializarea țigle din beton, a sponsorizat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş cu suma de 10.000 de lei, în semn de mulţumire pentru profesionalismul cu care personalul medical din cadrul spitalului a tratat un angajat al companiei, în urma unui accident de muncă.

“Mulţumesc companiei IMCOP pentru gestul extraordinar pe care l-a făcut. Este un gest lăudabil şi, totodată, o recunoaştere a profesionalismului şi a devotamentului tuturor celor care se pun în slujba sănătăţii oamenilor şi oferă pacienţilor servicii medicale la standarde de înaltă calitate”, a declarat Dr. Claudiu PUIAC, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Banii sponsorizaţi de compania IMCOP au avut ca destinaţie Compartimentul de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, în vederea achiziţionării de materiale sanitare necesare bunei desfăşurări a activităţii.

Biroul de presă