1. TABEL CU PERSOANELE ADMISE LA SELECȚIA DOSARELOR, AVÂND ÎN VEDERE ANUNȚUL DE ANGAJARE PERSONAL
privind ocuparea, fără concurs, a 30 posturi vacante sau temporar vacante de asistent medical generalist la Unitatea de Suport Medical COVID.19 – secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 coroborat cu art. 27 din Legea nr. 55/2020.

2. TABEL CU PERSOANELE ADMISE LA SELECȚIA DOSARELOR, AVÂND ÎN VEDERE ANUNȚUL DE ANGAJARE PERSONAL
privind ocuparea, fără concurs, a 8 posturi vacante sau temporar vacante de brancardier la Unitatea de Suport Medical COVID.19 – secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 coroborat cu art. 27 din Legea nr. 55/2020.

3. TABEL CU PERSOANELE ADMISE LA SELECȚIA DOSARELOR, AVÂND ÎN VEDERE ANUNȚUL DE ANGAJARE PERSONAL
privind ocuparea, fără concurs, a 15 posturi vacante sau temporar vacante de îngrijitoare la Unitatea de Suport Medical COVID.19 – secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 coroborat cu art. 27 din Legea nr. 55/2020.

4. TABEL CU PERSOANELE ADMISE LA SELECȚIA DOSARELOR, AVÂND ÎN VEDERE ANUNȚUL DE ANGAJARE PERSONAL
privind ocuparea, fără concurs, a 35 posturi vacante sau temporar vacante de infirmier la Unitatea de Suport Medical COVID.19 – secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 coroborat cu art. 27 din Legea nr. 55/2020.

5. TABEL CU PERSOANELE ADMISE LA SELECȚIA DOSARELOR, AVÂND ÎN VEDERE ANUNȚUL DE ANGAJARE PERSONAL
privind ocuparea, fără concurs, a 2 posturi vacante sau temporar vacante de registrator medical debutant la Unitatea de Suport Medical COVID.19 – secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 coroborat cu art. 27 din Legea nr. 55/2020.