Tabelul nominal cu dosarele admise la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical de laborator la Laborator genetica medicala poate fi accesat aici.

Tabelul nominal cu dosarele admise la concursul organizat pentru ocuparea a doua posturi vacante de asistent medical de radiologie la Laborator radiologie si imagistica medicala poate fi accesat aici.

Tabelul nominal cu dosarele admise la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical cu atributii de gipsar la Camera de garda ortopedie si 2 posturi de asistent medical la Bloc Operator II – Chirurgie si ortopedie pediatrica poate fi accesat aici.

Tabelul nominal cu dosarele admise la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical generalist cu atributii de anestezie la Bloc Operator I poate fi accesat aici.

Tabelul nominal cu dosarele admise la concursul organizat pentru ocuparea a 14 posturi vacante de asistent medical generalist  in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg Mures  poate fi accesat aici.